Виж съдбата си според уникалния хороскоп на персите!


Жителите на древната империя са оставили една от най-точните зодиакални системи на света. Всеки звезден знак носи името на животно. Характеристиката на човека, спадащ към определен знак, е безпогрешна. Персите успели да запазят зодиака си дори и при нашествието на Александър Македонски.

Под знака на Кучето (25.01-24.02) са родени хората, които търсят спокойствие. През целия си живот те се стараят да си го осигурят. От време на време се отпускат и стават душата на компанията. В любовта са едни от най-верните.
Делфините (25.02 – 20.03) приличат на благородното животно – те са добри и всеотдайни. Често раздават парите си на приятели. Единствената им отрицателна черта е мързелът. Делфините трудно прекъсват любовните си връзки и все се надяват, че нещата могат да се оправят и без да се слага край.
Според персийската система следват Таралежите (21.03. – 17.04). Много е трудно да усетите душата на един Таралеж. Може да ви се довери, но няма да се разкрие пред вас. Прието е, че именно под този знак са родени повечето творци.
Слоновете (18.04. – 15.05) се движат бавно, но сигурно. Рядко ще ги видите да направят грешна стъпка. Персийците са били убедени, че те са най-интелигентният знак от целия зодиак. Рядко се засягат от чужди нападки, но когато се ядосат, гневът им е ужасяващ.
Следващият период е посветен на Златния заек и завършва на 12 юни. За разлика от предната зодия, представителите на тази са енергични за трима. Зайците са любители на разкоша и винаги се…

продължете да четете от тук: http://dailyknowledge.eu

 

Advertisements

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s