100-те НАЙ – АКТУАЛНИ КНИГИ


1. Властелинът на пръстените

…………………………………………………………………………..  от Дж. Р. Р. Толкин
Не е възможно да се предадат на посягащия за пръв път към тази книга всичките й достойнства, нейният мащаб и великолепие.
Криволичещ от епичното до комичното, от пасторалното до диаболичното, сюжетът пресъздава по възхитителен начин герои и сцени в един изцяло измислен, но напълно правдоподобен свят на джуджета, елфи и хора.
Пред вас е пълното издание на един невероятен роман, който не ще ви даде миг покой до последната страница… и дълги години след това.

2. Пътеводител на галактическия стопаджия

………………………………………………………………………………………………………………..      от Дъглас Адамс
Артър Дент, благовъзпитан и умерено скучен жител на земята е спасен в последната минута преди планетата да бъде разрушена, за да отвори път на нова хиперкосмическа магистрала. С хавлия за баня в ръка той започва пътешествие през пространството и времето, заедно със своя спасител и пътуващ дописник на ПЪТЕВОДИТЕЛЯ Форд Префект.

3. Играта на Ендър

…………………………………………………..   от Орсън Скот Кард

Андрю Уигин, наричан още и Ендър, е приет още на 6-годишна възраст във Военното училище на Космическия флот, за да бъде обучен чрез игри да развие своите качества на военоначалник. По-късно Ендър се оказва единствената надежда на човечеството във войната срещу извънземните нашественици.
……………
продължете да четете от тук:  „ART-LITER.STORIES – INFO.NEWS.DOBRICH“ – СЦЕНАТА В ЩРИХИ И ОТРАЖЕНИЯЖелая Ви приятно пътуване в света на литературата!

С   най – добри пожелания: Администратор и модератор

Реклами

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s